HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser for køb af tjenesteydelser hos:

mastery zone awaken woman

(Gældende fra den 13. juni 2014) senest revideret den 8. august 2017

Alle produkter, online produkter, workshops, foredrag og uddannelse er skabt og bliver leveret af:

mastery zone awaken woman

The heart way / V Avalon Khan

CVR.: 36581514 

Ved spørgsmål kontakt min PA Ninna på:

kys@avalonkhan.dk

 Alle priser er i danske kroner med moms

Du kan betale med

Visa, Mastercard og Maestro

Betingelser for betaling af LOVELEADER uddannelsen

Din tilmelding til LOVELEADER uddannelsen er gyldig, når du har betalt enten det fulde beløb eller første rate – det sker automatisk ved din tilmelding over easyme, hvor du på mail modtager et link. De følgende rater forfalder på de allerede fastlagte datoer fra når din første betaling forfalder.. Raterne trækkes automatisk på dit betalingskort. Der vil blive tillagt et ekstra administrationsgebyr på raterne på 200 kr pr rate.

Når du tilmelder dig LOVELEADER uddannelsen tilmelder du dig hele forløbet og er forpligtet til at betale alle rater. Tilmelding er bindende.

Efter dit depositum eller det fulde beløb er betalt, hvis du betaler på en gang, modtager du en mail med praktisk information om det videre forløb samt en mail med link til en online kontrakt som der skal underskrives mellem dig og Avalon. I kontrakten står der betalingsdatoer samt dine vilkår.

Betalingsbetingelser vedrørende køb af online produkter:

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb.

Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

Betalingsbetingelser vedrørende køb af workshops og foredrag:

Du har 14 dages fortrydelsesret, ved køb af workshops og foredrag. De 14 dages fortrydelsesfrist løber fra den dag,  hvor du køber workshop/foredrag og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine 14 dages fortrydelsesret på workshops og foredrag:

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af en tjenesteydelse hos THE HEART WAY /V AVALON KHAN. Meddelelsen skal gives skriftligt på mail kys@avalonkhan.dk

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os.

Standardfortrydelsesformular

Til

The heart way / V Avalon Khan

kys@avalonkhan.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om levering af følgende tjenesteydelser:

Modtaget den

Forbrugerens navn (Forbrugerens navn)

Forbrugerens adresse (Forbrugerens adresse)

Dato

Efter udført køb af enten online produkter, workshops eller foredrag modtager du en bekræftelse via din mail, med vedhæftet faktura, på at købet er gennemført, samt en mail med praktisk information.

Det er dit ansvar at oplyse korrekt mail-adresse ved køb, og sørge for at det kommer sikkert frem til din indbakke. I så fald du ingen mail modtager i selve indbakken, skal du først huske at tjekke dit spamfilter. I så fald du stadig ingen bekræftelsesmail har modtaget, bedes du kontakte assistent Ninna på: kys@avalonkhan.dk

Hvis der er noget galt med tjenesteydelsen

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen, kan du kontakte os på mail kys@avalonkhan.dk

Du bedes med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

I tilfælde af andre spørgsmål, bedes du venligst kontakte assistent Ninna på: kys@avalonkhan.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til min PA Ninna på mail kys@avalonkhan.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Tlf. 41 71 50 00

e-mail:

kfst@kfst.dk https://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til- Forbrugerklagenaevnet